3Shape tänder: Framtiden för tandavtryck

08 augusti 2022
Helen Johansson

3Shapes utveckling

1997 grundades 3Shape i Köpenhamn, Danmark. 3Shape är ett privatägt företag med globalt huvudkontor i Köpenhamn och amerikanskt huvudkontor i Newark, Delaware. 3Shapes huvudfokus är att tillhandahålla innovativa lösningar för 3D-skanning och CAD/CAM-programvara för tandvårdsindustrin

3Shapes 3D-skannrar används för att skanna tänder och tandkött för tandavtryck. Företagets CAD/CAM-programvara används sedan för att skapa 3D-modeller av tänderna och tandköttet. Dessa modeller kan användas för en mängd olika ändamål, t.ex. för att skapa kronor, broar, proteser och implantat. 3Shapes 3D-teknik förändrar sättet att ta tandavtryck och företaget håller snabbt på att bli den ledande leverantören av 3D-tandvårdslösningar.

3shape-tänder är framtiden för tandavtryck. De är mer exakta och enklare att använda än traditionella avtryckningsmetoder, och de ger ett resultat av högre kvalitet. 3Shape-tänderna håller snabbt på att bli industristandard för tandavtryck, och fler och fler tandläkare börjar använda dem i sin praktik. Om du letar efter ett bättre sätt att ta tandavtryck är 3Shape-tänderna svaret!

3shape

Innovativ metod för tandavtryck

Om du är tandläkare är 3Shape-tänderna det perfekta sättet att ta tandavtryck. De är mer exakta och enklare att använda än traditionella metoder och ger resultat av högre kvalitet. 3Shape-tänderna håller snabbt på att bli industristandard för tandavtryck, så om du letar efter ett bättre sätt att ta tandavtryck är 3Shape-tänderna!

Om du letar efter ett mer exakt och enklare sätt att ta tandavtryck är 3Shape-tänderna framtiden för tandavtryck. 3Shape-tänderna håller snabbt på att bli industristandard för tandavtryck, så om du letar efter ett bättre sätt att ta tandavtryck är 3Shape-tänderna svaret!

Systemet 3shape teeth är ett nytt sätt att ta tandavtryck som många tandläkare nu använder. Det använder 3d-teknik för att skapa en exakt digital modell av dina tänder och ditt tandkött. Det innebär att det är mycket mer exakt än traditionella metoder för att ta tandavtryck. 3shape-systemet är snabbare, bekvämare för patienten och ger bättre resultat.

Om du ska få tandvård, fråga din tandläkare om han eller hon använder 3shape-tänder. Det kan göra stor skillnad för kvaliteten på din behandling! Tack för att du läste!

Fler nyheter