Här hittar du en tandhygienist på Odenplan

08 augusti 2021
lily_hansen

Många räds att gå till tandläkaren. Man är rädd för borren, tången och att det ska göra hiskeligt ont av den behandling man kan tänkas få. Bättre är det att gå till tandhygienisten. Dit går man snarare bara för att kolla så att allt är som det ska, snarare än att åtgärda fel som redan har uppstått. De flesta återkommer till tandhygienisten varje eller vartannat år för en rutinkontroll. Bland annat brukar du få reda på vilken försäkringsgrupp du tillhör. 

Det värsta du får stå ut med hos tandhygienisten är några dömande ord om att du borde borsta dina tänder bättre. Slita mindre på tandköttet och inte glömma att använda tandtråd. I värsta fall kanske tandhygienisten behöver skrapa lite tandsten från dina tänder. Om du har tur kanske någon av förgylls av en sådan där banansmak man brukade få när man var liten. Med andra ord finns det ingenting att vara rädd för hos tandhygienisten. 

 

De som kan sitt ämne

Det finns i synnerhet ingen anledning att oroa dig om du dessutom bor i närheten av Odenplan i Stockholm. Ryktet säger att det är ett område där det finns mycket skickliga tandhygienister i närheten. Så om du med andra ord någon gång känner dig ofräsch i munnen eller behöver en påminnelse om att göra rent mellan tänderna så är det området för dig. 

Om du vill ta genvägen och kolla på nätet vilka tandhygienister som finns på Odenplan kan du bland annat spana in den här hemsidan: tandlakare-adenjangenstal.se/behandlingarProduct. Då får du all information du behöver.

Det är mycket smidigare än att gå runt på gatorna och leta efter tandläkarkliniker som har tandhygienister till förfogande. Då kan du i god tid planera ditt besök. Tandvård och munhygien är viktigt. Den bästa rådgivningen får du från de som verkligen kan sitt ämne. Nämligen tandhygienisterna.  

Fler nyheter