Låt inte åldern ta kontroll över kroppen

17 augusti 2020
lily_hansen

Det är sannerligen inte lätt att bli gammal. Allt blir svårare och utseendet förändras. Innan du kommer till punkten att du tappar hår och får svårt att gå och ont överallt brukar åldern göra sig påmind i form av rynkor i ansiktet.

De syns framför allt när man skrattar och ler och koncentrerar sig bland annat kring ögonen. Men det finns bättre idéer än att gå runt och se sur ut hela tiden. Det är dock inte ögonkirurgi som ska vara första alternativet. Prova istället i första hand en ögonkräm. En framgångsrik ögonkräm kan återställa fuktbalansen och ge dig en yngre look kring ögonen. 

 

För både unga och äldre 

Även om du fortfarande identifierar dig att vara i unga år är det ändå inte fel att smörja runt ögonen med ögonkräm. Det är nämligen inte enbart åldern som bidrar till rynkor och ringar kring ögonen.

Även trötthet och stress är faktorer som kan påverka dina ögons omgivning. När du ska smörja med ögonkräm är det antalet antioxidanter som du ska hålla utkik efter. Det är nämligen antioxidanternas förtjänst att huden stärks och skyddas. Antioxidanter hittar du i till exempel grönt te och vitamin E, men alltså också i ögonkrämer.  

 

 

Påverka det du kan påverka 

Det kan vara lätt att få dåligt självförtroende när ringarna under ögonen gör sig påminda. En del får ångest över sitt åldrande. Man kan bli mer stressad av att se att oro och sömnlöshet börjar påverka ens yttre. Men de goda nyheterna är att det inte är ett olösligt problem. Tvärtom finns det alltså ett enkelt och effektivt botemedel mot rynkorna.

Låt inte dina rynkor bestämma din ålder. Låt inte tröttheten sprida sig till sådant som du kan påverka. Införskaffa dig en härlig ögonkräm och ta över makten över ditt yttre. Du förenar nyttighet med ökat självförtroende! Läs mer här: https://cicamed.se/

Fler nyheter