En tandläkare i Järfälla erbjuder en mångsidig tandvård

09 december 2021
jonas olsson

editorial

Det finns många anledningar att göra ett besök hos en tandläkare, både när det gäller ett planerat besök eller ett akut besök på jourtid. När gjorde du ett tandläkarbesök senast? Du behöver inte vänta tills du får tandvärk innan du kontaktar tandläkaren. Det är bra om du gör en undersökning hos en erfaren tandläkare med jämna mellanrum. Då har du koll på din munhälsa och du vet hur dina tänder mår.

Om inte dina tänder mår bra kan det leda till stora besvär för dig som hål i en tand eller tandlossning. En tandläkare i Järfälla kan hjälpa dig med tandundersökning, estetisk tandvård, tandreglering med mera. Du blir väl mottagen av erfaren personal i moderna och fräscha lokaler. Du kan även kontakta dem om du är i behov av tandimplantat eller delproteser. 

Alla kan få besvär med tänderna men risken för hål eller tandlossning minskar givetvis om du håller en god munhygien. Att bara äta godis en dag i veckan är en god idé.

 

image

 

Du kan ersätta en borttagen tand

Det bästa är givetvis om du kan behålla alla dina tänder men ibland är det nödvändigt att ta bort en tand. Om du skulle behöva dra ut en tand ser en kunnig tandläkare till att det går så snabbt och smärtfritt som möjligt. Du ska aldrig behöva ha ont när du tar bort en tand så du får den bedövning som krävs för en smärtfri utdragning av tanden.

Orsaken till att en tand måste tas bort kan exempelvis bero på att tanden är allvarligt skadad. Det kan även bero på att tanden är så pass infekterad att den inte går att rädda. Du behöver inte ersätta tanden om du inte vill men det finns olika behandlingar för att ersätta en borttagen tand. Du kan rådfråga din tandläkaren vad det finns för alternativ som passar dig.

Fler nyheter